Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2015-04-06 11:17

ERASMUS+sadarbības partnerības vizīte Rumānijā

 

                   No 23. līdz 28. martam Rumānijas pilsētā Cluj Napocu notika ERASMUS+ partnerības skolu projekta „Let ‘s Break The Ice With School” otrā tikšanās. Jelgavas novada Neklātienes vidusskolu pārstāvēja  skolotājas Inese Aleksejeva un Ruta Brīvmane, kā arī izglītojamie Roberts Butkevičs un Oskars Orņiks.

     Uz projekta sanāksmi bija ieradušies  projekta sadarbības partneri no  Turcijas, Bulgārijas, Horvātijas, Polijas, Lietuvas un  Rumānijas. Svarīgākais šīs tikšanās uzdevums bija iepazīstināt partnervalstu izglītojamos un skolotājus ar prezentāciju par savas valsts kultūru, tradīcijām un savu skolu,  ko bija sagatavojuši paši izglītojamie. Otrs svarīgākais uzdevums, kas bija uzticēts mūsu skolai bija projekta logo konkursa organizēšana. Pēc rezultātu apkopošanas un balsošanas par uzvarētāju kļuva Bulgārijas skolēna veidotais logo.

             Kā iepriekš tika nolemts, projekta ietvaros ir izveidota mājas lapa, kurā tiek apkopota informācija par projekta gaitu un katra no dalībvalstīm tajā ievieto informāciju un foto par veiktajām aktivitātēm.  

             Facebook tika izveidota domu biedru grupa, kurā  savos iespaidos var dalīties visi projekta dalībnieki. Šajā grupas profilā projekta dalībnieki ievieto fotogrāfijas no projekta aktivitātēm un apmainās ar informāciju par projekta gaitu.

              Sanāksmē apkopoja rezultātus par skolēnu  mācīšanās grūtībām,  attieksmi pret skolas vidi un izvirzīja mērķus turpināt darbu pie tālākas projekta īstenošanas.

Nākošā dalībnieku vizīte notiks Polijā šā gada 2.-6. jūnijā.

 

Skolotāja Ruta Brīvmane

« Atpakaļ