Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2014-08-19 06:50

Skolotāji iepazīst Pērnavu

Šā gada 14. augustā trīsdesmit trīs Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas skolotāji devās izzinošā un izklaides braucienā uz mūsu kaimiņzemi Igauniju, kur apskatīja un iepazina kūrortpilsētu Pērnavu.

Ar lielu interesi un zinātkāri mūsu pedagogu saime iepazinās ar Igaunijas, īpaši, Pērnavas, vēsturi no pašiem pirmsākumiem līdz mūsu dienām pilsētas  muzejā, baudīja senos ēdienus un dzērienus mūsdienu versijā, kā arī vēroja vecus un ne tik aizmirstus kinokadrus.

Dienas turpinājumā visi devās izglītojošā pilsētas apskates ekskursijā, ko vadīja mūsu kolēģe Irina Ivanova, veidojot interesantu stāstījumu par viņas dzimto pilsētu.

Diena bija pavadīta interesanti un saistoši, tāpēc šāda kopīga izklaide ir lielisks vieds, kā katram sagatavoties  jaunajam mācību gadam. Paldies skolas administrācijas komandai par piedāvāto iespēju nu jau trešo gadu doties jaukā ceļojumā, kas ieguvis skolotāju atsaucību un pamatoti tiek dēvēts par vienu no jautrākajiem skolas pasākumiem.

Inga Strode

« Atpakaļ