Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2014-05-16 12:02

Sporta diena

Sākumā jauniešiem bija organizēta vēstures stunda, kuras laikā muzeja darbinieks izskaidroja Ziemassvētku kauju nozīmi, kā arī demonstrēja karavīru apģērbu un ekipējumu. Aizraujošs stāstījums un muzeja radītā noskaņa ļāva atgriezties tajos tālajos 20. gadsimta sākuma gados un izprast dramatisko stāvokli, kas valdīja šajā vietā.

Pēc muzeja apmeklējuma jaunieši tika sadalīti divās komandās un piedalījās stafetēs, kas tika organizētas muzeja darbinieku izveidotās šķēršļu joslās. Izglītojamajiem nācās izvest savus biedrus no frontes zonas, pārvarēt šķēršļus ar gāzmaskām un visādi citādi demonstrēt savas sportiskās spējas.

Pēc aktīvas sportošanas visi dalībnieki pulcējās muzeja pagalmā pie ugunskura, kur, pēc aktīvas darbošanās svaigā gaisā pašu ceptās desiņas garšoja lieliski.

Noslēgumā daļa jauniešu turpināja fiziskās aktivitātes spēlējot bumbu, citi devās sīkāk papētīt izveidoto aizsargvalni, bet pārējie „zaļajā klasē” aizstāvēja savus zinātniski pētnieciskos darbus, kārtoja ieskaites un neformālā gaisotnē pārrunāja sev interesējošos jautājumus ar pedagogiem.

Paldies visiem skolotājiem un izglītojamajiem, kuri atbalstīja pasākumu! Domāju, ka visi esam guvuši spēku, lai veiksmīgi startētu eksāmenu sesijā  un sekmīgi nobeigtu mācību gadu.

Direktore I. Sērmūksle

« Atpakaļ