Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2024-10-07 07:08

Skolotāju diena

Nu jau par tradīciju mūsu skolā ir kļuvusi kopīga Skolotāju dienas svinēšana.

  Ņemot vērā mūsu skolas specifiku- darbu tālmācībā,  satikšanās klātienē tiešām ir patīkams notikums. Šoreiz devāmies uz Ķiploku pasauli- zemnieku saimniecību, kur ķiploki tiek audzēti un pārstrādāti dažādos gardos produktos. Saimniece gari un plaši stāstīja gan par sava biznesa attīstību, gan arī par produktiem, kuri tiek ražoti. Uzzinājām, ka saimniecība ražo arī alu un piedāvā iznomāt telpas dažādiem dzīves gadījumiem. Bija iespēja gan pagaršot dažādos ražojumus ar ķiploku piedevām, gan arī mieloties ar ķirbju zupu, kurā arī neizpalika ķiplociņš. Saimnieks pacienāja mūs  ar savu pašbrūvētu alu un pie saimnieces varēja iegādāties tos produktus, kas degustācijā likās gardākie. Pēc ķiploku baudīšanas skolotājiem nācās demonstrēt savas zināšanas par skolu, lai cīnītos par balvām. Zinošākās izradījās skolotājas A. Akermane, I. Jankeviča un S.Rubule, kurām tagad vairs nav jāsatraucas par laika apstākļiem, jo katra saņēma balvā lietussargu. Tālākā pasākuma daļa notika draudzīgās sarunās pārspriežot gan svarīgus darba jautājumus, gan arī daloties interesantos stāstos no skolas dzīves.

Paldies visiem kolēģiem, kuri atrada laiku dalībai šajā pasākumā, jo katrs viens ir svarīgs, lai mūsu skola kļūtu arvien modernāka un visi tajā justos labāk.

I. Sērmūksle

« Atpakaļ