Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2012-01-24 09:10

Aizvadīts pasākums "Pūķis nāk"

19.janvārī  Svētes  konsultāciju punktā  notika  jauniešu pašpārvaldes organizēts Jaungada pasākums „Pūķis nāk”.  Uz pasākumu bija ieradušies tiešām daudzi cilvēki, to starp arī izglītojamie  un skolotāji no Centra un Zaļenieku konsultāciju punktiem..

                Ievadā  vakara vadītāji - S.Prātnieks un Z.Lakstīgala  nedaudz pastāstīja par to, kas tad tas pūķis ir,  ko no tā var sagaidīt  un kas būtu jādara Pūķa gadā. Pēc tam tika pieteikts Svētes konsultāciju punkta jauniešu pašpārvaldes veidotais video materiāls, kurā izglītojamie un skolotāji nolasīja, kas tad katrai no zodiaka zīmēm sagaidāms Pūķa gadā, kā arī izteica novēlējumus. Par to kas gaidāms šajā gadā mums pastāstīja arī Centra konsultāciju punkta meitenes.

                Uz „Talantu izstādi”  pieteikušies bija-Margarita (9.kl),kura nodziedāja  dziesmu „Sirds sadeg neparasti”, skolotāja I.Ivanova, kuras hobijs ir kolekcionēt ledusskapja magnētus, kas atvesti no citām zemēm, skolotāja A. Paņuhno, kuras hobijs ir ceļošana ( skolotāja bija sagatavojusi  nelielu prezentāciju par saviem ceļojumiem), skolotājs E.Ansonskis ,kura hobijs ir groziņu pīšana no saknēm, Svētes konsultāciju punkta vadītāja D.Roznere brīvajā laikā aizraujas ar tamborēšanu, dažus viņas darbus varējām vērot izstādē. Skolotājs P.Puriņš  parādīja mums pašgatavotu elektromobili un mēs uzzinājām, ka viņa hobijs ir dejošana. . ”Talantu izstādi” noslēdza talantīgais pagājušā gada O kartes skatuves dalībnieks, 11. Klases izglītojamais Ivars Kļaviņš, kurš visiem demonstrēja savu lielisko klavierspēli. Izstādes dalībnieki tika apbalvoti ar atzinības rakstiem un piemiņas balvām-medaļām.

                Tālāk vakars  turpinājās ar dažādām atrakcijām-„luga” un „apļa spēle”. Lugā,tika izvēlēti 10 izredzētie no zāles, katrs tika pie sava tēla-mednieks,bise,zaķis,pele,egle,celms u.c. Dalībnieku uzdevums bija klausīties lugu, kuru lasa vakara vadītājs, un precīzi izpildīt katram tēlam atbilstošo lomu. Jautri bija gan pašiem tēlotājiem ,gan skatītājiem. Pozitīvas emocijas un drauga tuvumu sajutām  „apļa spēlē”.

                Un beidzot  pasākuma galvenais viesis iluzionists Valdemārs  Veiss demonstrēja savus maģiskos trikus. Viņš demonstrēja dažādas viltības ar kārtīm, kā arī lika pazust priekšmetiem. Par viņa roku veiklību iepazinās visi viesi. Savos priekšnesumos viņš iesaistīja arī skatītājus, lai pārējie pārliecinātos, ka tas viss notiek pa īstam. Šovs bija tik tiešām izdevies.

                Pasākumā noslēgumā visiem bija iespēja dziedāt karaoke. Lai gan  daļa viesu bija ļoti kautrīgi, atradās tomēr pāris dziedāt gribošas meitenes no Zaļenieku konsultāciju punkta. Draudzīgajās aktivitātēs  piedalījās Svētes un Zaļenieku jaunieši. Meitenes no Zaļenieku konsultāciju punkta  vakara gaitā izcēlās ar lielu atraktivitāti, kā arī bagātīgi klātu galdu.

                Paldies tiem ,kas bija ieradušies un tiem, kas aktīvi piedalījās pasākuma atrakcijās. Veiksmīgu Jums Jauno gadu!

E. Ozoliņš, Svētes konsultāciju punkts, 11. v klase.

« Atpakaļ