Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2011-05-20 05:12

Skolnieces piedalās konkursā

JELGAVAS NOVADA NEKLĀTIENES VIDUSSKOLAS SKOLNIECES PIEDALĀS KONKURSĀ „SAPŅU TĒRPS – FRIZŪRA 2011”

9.klases skolnieces Baiba Vītola, Ilze Ābele, Santa Dombrovska un Rusalina Burharda izturot atlases kārtu piedalījās finālā.

7.maijā klubā „Tonuss” norisinājās modes un stila (tērpu un frizūru) konkurss „Sapņu tērps – frizūra 2011” fināls, ko otro gadu pēc kārtas organizē organizācija „Zariņš & Lejnieks”. 

Konkursa mērķis – piesaistīt darboties gribošus skolēnus, jauniešus, un pat pieaugušos, kas vēlas piedalīties un parādīt citiem jaunas un visnereālākās idejas, kādas jūs varat vien iedomāties, pārsteidzot ar savām domāšanas spējām

Ikviens dalībnieks prezentējot savus tērpus un frizūras, gatavojot priekšnesumus bija ielicis visu savu sirdi un dvēseli. Konkursa finālā kopumā piedalījās 22 dalībnieki, kas startēja ar sevis veidotu tērpu un frizūru, kā arī dalībnieki bija parūpējušies par to, lai savos iznācienos ievītu grandiozos priekšnesumos. Daļa dalībnieku startēja kā modeļi prezentējot savu profesionalitāti un šarmu apvienojot to ar krāšņiem tērpiem un frizūrām.

Baiba stāsta: „Mani aizrauj ātrums, ūdens, esmu meitene ar saviem knifiem,” un piedalās šajā konkursā, jo uzskata, ka dalība tajā ir lieliska iespēja meitenēm, turklāt atzīst, ka mēģinot piedalīties pēc iespējas biežāk šāda veida konkursos. Savu priekšnesumu nosaukusi - "Trakā uķenīte".

Santa Dombrovska savu priekšnesumu nosaukusi "Seksīgais zaķis".

Rusalina Burharda – „Pavasara Nimfa”

Video no pasākuma

Foto

Rozā kleitā – Sanda Dombrovska
Pa kreisi – Ilze Ābele
Pa kreisi ar meitiņu – Baiba Vītola

Rusalina Burharda

 

Ilze Ābele

« Atpakaļ